Köket – nu har vi bestämt oss!

Hej alla glada! Hoppas att ni har det bra där ute. Jag ska berätta för er att vi nu faktiskt har kommit till beslut vad gäller köksrenoveringen. Vi har ritat oss bläddrat och jämför hit och dit. Vi har till och med varit runt till massor av köksbutiker och hört oss för men nu har vi har bestämt oss för att köpa från Mälarkök.

Precis som var inne på tidigare. Det kommer att bli dessa luckor, Stil Ask. Vi föll för dem för att de är klassiska, stilrena och ljusa. Vi gillar att träets ådringar lyser igenom lite, lite grann sådär.

kökslucka stil ask

Sen tvekade vi länge om vi skulle ha marmorskivor eller granit, men fastnade tillsist för granitskivorna. De ska vi ha på köksön och på köksskivorna. I sortimentet fanns också ett fint vinställ som vi ska ha. Underskåpen kommer att ersättas av lådor, man får plats med mycket mer plus att det är lätt att se vad man har. Vi vill inte att beslagen ska synas för mycket, utan hittade några i aluminium som känns enkla och stilrena.

Sedan kommer vi även att ha ett par öppna hyllor, även om jag egentligen inte gillar det. Jag fick kompromissa lite med Fredrik, så här ser de ut.

öppna hyllor

Valet av vitvaror och kakel pågår för fullt. Jag vill att det blir ett vitt kakel med stora plattor. Fredrik håller mest på ett svart kakel, men jag tror att det kommer att blir för mörkt. Men först av allt så ska vi lägga ett nytt golv. Vi har beställt hem laminatgolv i vitbetsad ask som vi ska lägga själva, det borde komma till nästa helg. Väggarna har vi redan fått hjälp med att riva. Nu händer det grejor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *